Mire kell figyelni kisbusz kölcsönzéskor?

Mire kell figyelni kisbusz kölcsönzéskor?Nyaralásokhoz, utazásokhoz szükség lehet olyan járműre, amit csak az utazás idejére kölcsönzünk. A következőkre figyelj oda, ha te is kisbusz kölcsönzés előtt állsz, és akkor nem fogsz rosszul járni a nyaralás alatt.

Mindenképpen olyan cégtől kölcsönözz csak, amely alá tudja támasztani, hogy a járműveit rendszeresen szervizeli, karbantartja. Ezzel lehet biztosítani a biztonságos utazást, valamint azt is, hogy az autók megfelelően működjenek az úton. Ehhez kapcsolódik az is, hogy a járművel rendelkezzenek megfelelő biztosítással, hogy egy esetleges baleset vagy meghibásodás esetén ne téged terheljenek a javítási költségek. Arra is érdemes gondolni, hogy ma mégis probléma lépne fel, akkor milyen segítség áll majd rendelkezésre. Vannak olyan szolgáltatók, melyeknek vannak kapcsolatait, akik akár külföldön is hamar segíteni tudnak ilyen esetekben.

Ha B kategóriás jogosítványod van, akkor maximum 9 személyes kisbuszt bérelj, 9 személyig lehet ugyanis a hagyományos személyautós jogosítvánnyal kisbuszt vezetni.

Az autó felszereltsége is fontos lehet a kényelmes utazás szempontjából. Nyáron például ma már szinte kötelező a klíma az autóba, elviselhetetlen egy nyári nyaralás nélküle. Egyéb extrák is sokat számíthatnak, valamint azt is figyelembe kell venni, hogy minél újabb a kisbusz, annál drágább lesz a bérleti díj is.