Cégkivonat beszerzése az internetről

Cégkivonat beszerzése az internetrőlEgy cégnek, működése során gyakran lesz szüksége cégkivonatra. Amíg korábban személyesen lehetett csak a dokumentumot beszerezni, addig ma már az internetről is megrendelhető a cégkivonat.

A megrendelés menete nagyon hasonló a webáruházas vásárláshoz, ki kell választani, hogy melyik cégről szeretnél dokumentumot, valamint a dokumentum típusát, és sikeres fizetést követően már küldik is a dokumentumot. Annyi különbség van az online vásárláshoz képest, hogy cégkivonatért nem lehet utánvéttel fizetni. Ennek az oka, hogy a dokumentumot csak akkor készítik el, ha már beérkezett érte az összeg.

Az egyik legnagyobb előny a küldés menete, gyorsasága lesz. Ha digitális formában is megfelel a cégkivonat, akkor bankkártyás fizetés esetén a megrendelés után pár perccel, előreutalásnál pedig az összeg beérkezésekor azonnal megkapod e-mailben a dokumentumot. Nem kell sorban állni, várakozni, mint régen. Közhiteles, papír alapú cégkivonat esetén 1-2 munkanapot kell várni, amíg megérkezik a dokumentum, várhatóan egy futárszolgálat fogja kiszállítani.

Az online igényelt cégkivonatok ugyanazokat az adatokat tárolják, amiket a hagyományos cégkivonatok, így nem kell attól tartani, hogy nem megfelelő dokumentumot kapsz internetes igénylés esetén. Attól sem kell tartani, hogy nem kapsz számlát a cégkivonat igénylésről, ugyanis a számlát elektronikus úton küldeni fogja a cégkivonat kibocsátó cég.

2021.november 24

Milyen dokumentumok kellenek céges bankszámla nyitásához?Ha magánszemélyként szeretnénk számlát nyitni egy banknál, akkor viszonylag könnyű dolgunk van, ugyanis csak a saját személyazonosító okmányunkat kell bemutatni, és már tudjuk is intézni a számlanyitással kapcsolatos ügyeket. Céges számla nyitása esetén azonban több dokumentumra lesz szükségünk, lássuk, hogy melyek ezek a dokumentumok.

2021.november 17

Céges iratok fordításaCéges iratokat általában magyar nyelven kell bemutatni, mellékelni, azonban egyre több vállalkozással fordul elő, hogy olyan ügyekkel találkoznak, amikor a magyar nyelvű dokumentumok helyett általában angol, vagy egyéb idegen nyelven kell a céges iratokat benyújtani.

2021.október 06

Gyűrű drágakő típusokA gyűrűk a legnépszerűbb ékszer típusok közé tartoznak, a szokások alapján is gyakran viselünk gyűrűt (házasság), de ékszerként is kiválóak. Az egyszerűbb gyűrűk mellett a köves karikagyűrűk, gyűrűk is egyre keresettebbek. Lássuk, milyen drágakövet lehet választani gyűrűkhöz.

2021.április 08

Internetes ügyintézés e-hiteles cégkivonattalA koronavírus következtében számos cég, szolgáltató váltott legalább részben online ügyintézésre. Emiatt megnövekedett az érdeklődés az elektronikus dokumentumok iránt, ugyanis sok esetben a dokumentumokból eredeti példányt kell beküldeni, ami elektronikus formában gyakran nehézséget okot.

2021.március 18

Cégkivonat beszerzése az internetrőlEgy cégnek, működése során gyakran lesz szüksége cégkivonatra. Amíg korábban személyesen lehetett csak a dokumentumot beszerezni, addig ma már az internetről is megrendelhető a cégkivonat.

2021.március 05

Klímaszerelés Budapesten, mit kell tudni?Hamarosan véget ér a téli időszak, és a tavasz, de főleg a nyár, magával hozza a meleget, forróságot is. Sokak számára a nyári nagy melegek csak klímával viselhetők el. Cikkünkből megtudhatod, hogy mire kell figyelni, ha Budapesten szeretnél klímát telepíttetni még a nyár előtt.